Bachata

Kezdő felnőtt bachata tanfolyam Vácon

Csütörtök 19.00, SZERVEZÉS ALATT

 

Előjelentkezés az új kezdő csoportba

JELENTKEZÉS PÁR NÉLKÜL VAGY PÁRBAN!

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

 

Kacérkodtál már a gondolattal, hogy klassz lenne megtanulni szépen táncolni és jól esne egy kis szórakozás hétköznap az egész napi hajtás után?

A tanfolyam kezdő szintről indul, teljesen az alapoktól. Ha tudod merre van az előre, hátra, bal és jobb, ennél több nem is kell. Ez nem az Dancing with the stars válogatója, nem a tehetségeket keressük. Kikapcsolódást és szórakozást ajánlunk tánccal és mozgással.

Bachata, erről eddig semmit sem hallottam, mi ez?

A bachata egy karib eredetű, a salsánál lassabb, lágyabb hangzású, melankolikus hangulatú latin zenei stílus. Az eredetileg a Dominikai Köztársaságból származó gitárzene a merengue-vel karöltve mára a salsa klubok közkedvelt kiegészítő táncává fejlődött. Népszerűségét az egyszerű, könnyen megjegyezhető lépéseinek köszönheti, habár a lépéseket kísérő csípő és testmunka elsajátítása hosszas gyakorlást igényel. 2002-től bekerült az autentikus latin táncversenyek versenyezhető kategóriái közé, amelynek hatására a bachata gyors fejlődésnek indult. A romantikus hangulatú bachata a salsa táncos bulik kísérőműfajaként mára már az egész világot meghódította.
Forrás: Wikipédia

Hogy néz ki ez a bachata, nem túl nehéz ez?

Ha eddig csak videókat láttál, ahol Bachatát táncoltak, akkor valószínűleg nem a kezdőket láttad, hanem olyat, aki már évek óta ezt gyakorolja. De kezdőként ennél sokkal egyszerűbb lesz.
Nézd meg ezen az amatőr videón, amit az egyik óra végén vettünk fel, pont ezekkel a lépésekkel fogjuk kezdeni a tánctanulást.

Díjmentes órajegy letöltés a csoportos órákra

GY.I.K:

Egyedül is lehet jönni vagy párt kell hozni mindenképpen?

Más is jelentkezik pár nélkül. Jellemzően a hölgyek gondolják, azt, hogy nem lesz párjuk. Bevált módszerünk, hogy azoknak a fiúknak, uraknak, akik már járnak hozzánk a középhaladó csoportba szólunk, hogy jöjjenek a lányokkal, hölgyekkel táncolni, akik pár nélkül érkeznek. Ezért nagy segítség az előre jelentkezés, valamint az, ha v.ki jelzi, hogy ő pár nélkül érkezik.
Párban pedig egyszerű a dolog. Akivel érkezel, vele fogsz táncolni, nincs csere-bere a párok között.

Hányan lesznek?

Az előzetes jelentkezések alapján kb. 14-15 fő

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

Az alapok megtanulása kb. 8-10 hét, ennek ellenére a tanfolyamot úgy állítjuk össze, hogy nincs fix befejezési idő. Ennek az oka, hogy a tanfolyam egy rövid idő után jól összeszokott csapattá alakul, akik már nem is az újabb táncokért járnak, hanem a vidám és jókedvű társaság miatt.

A foglalkozások ideje 60 perc és a vége pár perc adminisztráció.

Milyen korosztály lesz ott?

Ezt 100%-ban nem tudjuk előre megmondani, csak azt, hogy kik azok, akik biztosan nem. Nincsenek gyerekek és nyugdíjasok. Érettebb gondolkodású huszonévesek és fiatalos felnőttek jönnek az órákra, de miután a csoport szabadon megnézhető, kipróbálható, ez úgyis kiderül személyesen.

Hol lesz a tanfolyam?

Vác, Vám u. 13. Optofit Sportcentrum

Kik tartják az órákat?

Igar Tibor és Lukácsa Ida
Más ruhában leszünk, fel fogsz ismerni, de ez a kép pont egy laza beöltözős óra végén készült, illik ahhoz a könnyed hangulathoz, amivel az órán fogsz találkozni

Mennyibe kerül a tanfolyam?

  • Az 4 hetes bérlet egyben fizetve 11.000 Ft/fő
  • alkalmi órajegy: 3.500 Ft
  • DE A PRÓBA ÓRÁRA LE TUDOD TÖLTENI A KEDVEZMÉNYES ÓRAJEGYET, ÍGY CSAK 1.500 FT LESZ AZ ELSŐ ÓRA

Díjmentes órajegy letöltés a csoportos órákra

Milyen ruhában, cipőben jöjjek?

Cipő: puha talpú, kényelmes, tiszta váltócipőt kérünk. Csizmában, papucsban nem javasolt a tánctanulás. A tanuláshoz a lányoknak nincs szükségük magas sarkúra, azt a táncestekre érdemes felvenni.
Ruha: sima utcai ruhában jön mindenki. Nincs dresscode, ezért a farmertől az elegánsig, a saját ízlésére bízzuk, hogy miben érzi jól magát.

Ok, ez mind klassz, de nekem még lenne kérdésem. Irj itt és pár órán belül válaszolunk.

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

 

Ha nem ilyen táncra gondoltál, akkor ezt tudjuk még ajánlani