Csoportos bérlet

Minden fontos, amit jó tudni a csoportos bérlet használatról

A bérlet a vásárlástól indított 5 hétre a csoportos órákra szól, ezt ráírom a bérletre, hogy egyértemű legyen.
Ára: 12.000 Ft/fő

De mi van akkor, ha valami közbejön? ( mindig ez a kényes rész )

Amikor vonatbérletet veszel, ott sem figyeli és számolja a vasút, hogy abban a hónapban négyszer, vagy harmincszor ültél a vonatra. A fel nem használt utazásokat nem viheted át a következő hónapra.
Én azonban nem vagyok ennyire szigorú.

Hogyan lehet az órát lemondani és hányszor?

Egy bérleten belül egy órát tudsz átcsúsztatni, mert neked is közbe jöhet valami, de ehhez van egy kérésem.
Mindig szólj előre, legalább egy nappal az óra előtt, de ha tudod előre, hogy a következő heti tánc biztosan nem jó, akkor, amikor már tudod, hogy nem tudsz jönni.
Ha sokkal előre tudod, utazás, rendezvény stb. akkor lehetőség van az egynél több csúsztatásra is, de ezt inkább beszéljük mert, mert minden helyzetet nem tudok leírni ebben a tájékoztatóban.

Ritkán fordul elő, hogy valaki több műszakban dolgozik és ezért csak minden második órára tud jönni, ezért ha ilyen van, kérlek az külön beszéljük meg, ilyenkor is lehet bérletet venni, de ez egyéni egyeztetés kérdése.

Hogyan tudsz szólni?
Legegyszerűbb Messengeren https://www.facebook.com/igar.tibor/
de írhatsz a közös Messenger csoportba,
emailben az igar.tibor@miamitanciskola.hu -ra
telefonon a +36-20/494-1722
vagy a lenti üzenőn keresztül is.

Mikor nem érvényes a csúsztatás?

Aznap már nem érvényes, és akkor sem, ha nem jelzed egyáltalán.
Miért?
Bár a táncóra nem egy házibuli, de én mégis ehhez hasonlítom, mert ott is tudni szeretné a házigazda, hány főre készüljön, ki lesz ott és ha ennyire rövid az idő, ott már nincs idő átszervezni a dolgokat.
A táncórára ráadásul nemcsak a tanár idejét kötjük le, hanem a teremhasználatot sem lehet lemondani, azaz, azt már ki kell fizetni.

Aznapi lemondás

Sajnos tudom, ez gyakoribb mint hisszük, és ilyenkor az alkalom teljesen elveszne, de nem szeretném ha ennyire rosszul járnál, ezért gondoltam erre is.
A kiesett órát a saját csoportodban nem tudod pótolni vagy felhasználni, de ebben az esetben át tudsz jönni egy másik csoportos órára. Ez ugyan nem a te csoportod, de tudsz táncolni és nem veszik el a kifizetett pénzed. A csoportos órákról az aktuális órarendben tudsz tájékozódni, de velem is meg tudod beszélni. Ezt a pótlást nem kell a kihagyott órával azonos héten pótolni, rá fogom írni a bérletedre, hogy mikor pótoltad.

Igyekeztem úgy leírni mindent, hogy egyértelű legyen, de ha mégis van bármi, ami nem tiszta, vagy óralemondást szeretnél jelezni, akkor ezen az üzenőn keresztül van rá lehetőség

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

Köszi,

igar tibor miami tánciskola vác, tánctanítás a hét minden napján, salsa, cha cha cha, samba, rumba, rocky, bachata, jive, szalagavató, esküvő, jegyespár tánc