Csúsztatós bérlet használata

Ez a bérletünk elég egyedi a tánciskolai palettán, féltünk is egy kicsit amikor bevezettük, hiszen elég nagy szabadságot adunk annak, aki ezt választja. Hiszen, ha éppen közbejön valami és nem tudsz órára jönni, nem veszik el a kifizetett alkalom, egyszerűen csak tovább csúsztatod.

A tánciskolás tagokra úgy tekintünk mintha a barátaink lennének és remélem ez az érzés kölcsönös.

Ezért csupán egy kérésünk van feléd, mint egy barát felé, akinek ilyen bérlete van.

Mindig írj kérlek, ha csúsztatni szeretnél és nem tudsz jönni az órára. Ez azért fontos, mert a csoportlétszám, a lányok-fiúk aránya és az adott anyag szempontjából tudnom kell, hogy hányan leszünk az adott órán.

Ez a kérés egyébként rajta van a bérleteden is.

Az üzeneted küldheted Viberen, Facebookon, emailben /info-kukac-miamitanciskola.hu/ vagy sms-ben a +3620/494-1722-re, de akár itt, ezen az üzenőn keresztül is. Nagyon köszönöm, hogy előre szólsz, ha nem tudsz jönni!

Amennyiben nem szólsz és nem is jössz az órára, akkor nem számít csúsztatásnak és úgy tekintjük, hogy az alkalom fel lett használva a bérletedből.

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

Köszi, hogy végigolvastad!
Szia, Tibi

igar tibor miami tánciskola vác, tánctanítás a hét minden napján, salsa, cha cha cha, samba, rumba, rocky, bachata, jive, szalagavató, esküvő, jegyespár tánc