fotózás

Fotózás a Miami Tánciskolában

November 19. szombaton 10-12 óráig

Akik a képeket készítik: Fisch Veronika és Fisch Nóra a Pillecukor Photography

pillecukor-csapatkep-minta-800

Hogy megy ez az egész?

Tavaly kezdődött, amikor a nálunk tanító tanárokról akartunk pár jó képet, ami majd megy a plakátokra, webre. De olyan jó sikerült, hogy idén már nem zártkörűen tartjuk, hanem csatlakozhat bárki, aki szeretne természetes, mégis profi képet magáról, olyat, amit házilag úgy sem lehet készíteni.

Attól, hogy a tánciskolában tarjuk, semmi köze a tánchoz, sőt azt szeretnénk, ha bárki aki jógára, zumbára, pilatesre jár, vagy csak ismerős és hallott róla eljönne, mert a lányok tényleg szuper képeket készítenek.

A fotózás menete: egyszerre csak azok vannak bent a teremben, ahol a képek készülnek + a fotós lányok természetesen. Ugyanis nem feltétel, hogy csak egy személyről készülhet kép, lehet gyerekekről, párokról, vagy akár egy egész komplett famíliáról és képeket készíteni, illetve ezek mindenféle variációját. A lányok készítenek jó pár beállást, kb. a hatszorát annak amit kép darabszámban kérsz és ebből utólag tudod kiválasztani, hogy melyik kép legyen retusálva. Nyers képeket nem adnak, csak olyat, amire biztos, hogy büszke leszel. A retus enyhe, azaz nem leszel rajta olyan mintha porcelánból lennél, de pár képet felteszek a tavalyi fotózásból, és látod, hogy milyen lesz a végeredmény.

Ami hasznos, ha előre eldöntöd, hogy kb. hány darab képet szeretnél, mert annyi beállást terveznek meg a lányok.

Mit kell hozni?

Azt a ruhát, amiben a fotózást szeretnéd. Ha nem abban jössz, akkor az egyik teremben át tudsz öltözni. A hajad, sminked otthon készítsd el olyanra, ahogy Te szereted.

Mennyibe  kerül?

Csak finoman retusált képeket kapsz, nyers képeket nem. A képekre 100% garancia van, azaz ha az elkészített képekből egy sem tetszik, nem kell fizetned semmit.

1 db esetén: 2.000 ft / kép
2-4 db esetén: 1.500 ft / kép
5-8 db esetén: 1.300 ft/ kép

Mikorra lesznek kész a képek?

Kb. november vége december elejére. A képeket digitálisan kapod meg, ebből utána annyi papírképet tudsz készíteni amennyit csak akarsz.

Hogyan tudok jelentkezni?

e-mailben:  igar.tibor – kukac- miamitanciskola.hu
vagy online itt

Képek az előző fotózásról

igar-beatrix-springart-katalin-farkas-andrea-tanulaskozpont-vac-300miami-tanciskola-vac-tanarok-lanyok-2016-300  048-300 gajda-gabriella-pilates-miami-tanciskola-vac-300 fidel-vivien-dance-fitness-miami-tanciskola-vac-300 takacs-betti-miami-tanciskola-vac-lanyformacio-300 igar-beatrix-igar-tibor-300 rubinek-judit-joga-01-miami-tanciskola-vac-300 marx-tamas-2-dance-fitness-miami-tanciskola-vac-300 040-300