50% kedvezmény

Kérlek töltsd ki az adatokat és azonnal küldöm a csoportos órára érvényes kedvezményes órajegyet!

Neved:*
Email:*
Mit próbálnál ki?*
Keresztneved:*
Hogyan jössz?
Tel.számod:*
Visszahívást kérsz?
Elfogadod az adatkezelést*


Miért kell ennyi adatot megadni?

Ez egy bizalmi dolog, de ha adunk egy kedvezményes próba lehetőséget, szeretnénk tudni, hogy valódi személy vagy és nem egy fiktív e-mail cím, aki csak letölti az órajegyet de el sem jön az órára.

Egyébként az adatokat soha senkinek nem adjuk tovább és később minden adatot törlünk ha ezt kéred.

Az adatok megadása egyébként csak akkor szükséges, ha féláron akarod kipróbálni az órát. Ha teljes áras órajegyet veszel már a próba órára, akkor semmilyen adat vagy letöltés nem szükséges. Magánórára az órajegy letöltés nem érvényes.

Korrekt így?

A csoportok között vannak olyanok, melyek most indulnak, de vannak már működő csoportok.

Azt szeretném, ha jól éreznéd magad az órán, ezért ha visszahívást is kérsz, tudunk egyeztetni azzal kapcsolatban, hogy melyik óra illik a legjobban hozzád

Az órajegyet telefonon tudod bemutatni vagy kinyomtathatod és az órán tudod leadni, ezzel gyakorlatilag napijegyként tudsz az órán részt venni.

Egy személy egy típusú órára, csak egyszer használhatja fel az órajegyet. Ha szeretnéd egy ismerősöd is elhívni az órára, ajánld neki az oldalt, vagy jelezd a kitöltéskor, hogy párban jönnétek. A párban kifejezés az egyéni típusú mozgásoknál mint a Salsation, jóga vagy a Linedance csak annyit jelent, hogy ketten jöttök.

Meg fogod látni, hogy ami eddig esetleg a mozgással kapcsolatban bonyolultnak tűnt, vagy nehéznek, az a valóságban sokkal egyszerűbb lesz.
Az előzetes jelentkezés vagy az érdeklődés nem teszi kötelezővé a tanfolyam elvégzését

Az órajegyet e-mailben küldöm ki és telefonon tudod bemutatni

Köszönöm, hogy velünk tartasz!
Várunk az órán!

 

Vissza a főoldalra