Újraindulás

Hogyan indítjuk újra a tánciskolai órákat?

Először is nagyon reméljük a tánciskola összes oktatója nevében, hogy egészséges vagy és a családod is jól van. De még egy dologban bízunk, hogy nem lett úrrá életeden a félelem és bízol benne, hogy rövidesen jóra fordul minden. Az életünk visszatér oda, ahol már órákra lehet járni, rendezvényt látogatni és találkozni a barátainkkal. Mi optimisták vagyunk és bár nagyon sokan részt vettetek a különböző online oktatásban, szeretnénk ha minél hamarabb visszatérhetnénk a tánctermi órákhoz.

Három lépcsőben kezdjük el az oktatást

 1. magánórákkal
 2. csoportos órák 10 fő alatti létszámmal
 3. csoportos órák 10 fő felett

Májustól már vállalunk tánctermi magánórás oktatást párok részére 50% kedvezménnyel

Ez az oktatás már most is él, de egyelőre a páros táncokra érvényes, salsa, rocky és latintáncra, kezdőknek és középhaladóknak egyaránt. Azért ezzel kezdünk, mert itt tudjuk az előírásokat legjobban betartani. Maszkban, kesztyűben, csak a táncos pár és az oktató.

Erre az órára a „normál” különórás díj feléért lehet jönni, mondhatjuk úgy, hogy Akciósan, de inkább azért, az óra szinte egy csoportos óradíj áráért elérhető legyen.

7.000 Ft / pár helyett 3.500 Ft / pár áron

Aki egyedül járt eddig az órákra, ott az a javaslat, hogy beszéld meg a táncórai pároddal ezt a lehetőséget és ha mindketten azt mondjátok, hogy – Rendben! belevágunk és egyeztetünk időpontot.

 • Hogy működik ez a gyakorlatban?
  Megbeszélünk egy időpontot a lenti üzenőn, telefonon, e-mailben vagy messengeren. Találkozunk a tánciskolában és ott folytatjuk a tánctanulást, ahol szerintetek szükség van rá. Ha szükséges, először csak ismétlünk, de tanítok új lépéseket, figurákat már az első alkalommal. A további órákat pedig megbeszéljük személyesen.

Csoportos órák 10 fő alatti létszámmal

A csoportos órákat szeretnénk május végén vagy június elején elindítani. Ennek az ideje, ahogy a rendelkezések engedik még bizonytalan, de mindenképpen arra törekszünk, hogy az előírásokat betartsuk. Az oktatóval együtt maximum 10 fő lehet egyszerre az órán

 • fertőtlenített teremben
 • nyitott ablakok és folyamatos szellőztetés mellett
 • maszkban, kesztyűben

Csoportos órák 10 fő felett

Amikor már itt tartunk, az élet visszaállt a normál kerékvágásba és túl vagyunk a nehezén. Biztos lesz olyan, aki csak ilyenkor mer visszatérni az órákra, amikor már 100%-ban biztonságos az élet. Bár a 100% alatt inkább a március előtti helyzetet mondanám, a régi szép békeidőket. Teljesen elfogadóak vagyunk azokkal, akik azt mondják, hogy előtte őrültség bármilyen órára elmenni. De sajnos mi nem várhatunk eddig. Eddig is, most is bérleti díjat kell fizetnünk az teremért és van a tánciskolának egy csomó olyan költsége, amit akkor is fizetni kell, ha áll minden. Kérlek, ha Te meggyőződéssel hiszel a #maradjotthon -ban, ne bánts azért, mert órákat tartunk. Mi erre tettük fel a életünket, ebből élünk, nem állhatunk le hónapokra.

Órát egyeztetnél, vagy csak üzennél, kérlek írj itt

 • Add meg kérlek a keresztneved
 • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
 • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

Találkozzunk újra a tánciskolában!