bulitánc

Előfordult már, hogy egy buliban nehezedre esett táncolni a pároddal? Csak hosszas unszolásra sikerült felállni az asztaltól de olyan száraz és élettelen volt az egész együtt táncolás mint a négy napos palacsinta?

 

Ezért nem Te vagy, de nem is ő a hibás!

Bizonyára nagyon fontos volt megtanulni a középiskolában a másodfokú egyenlet megoldó képletét, de hányszor használtad azóta, hogy leérettségiztél?
Táncolni megtanítottak az iskolában?
Ezért nem Te vagy a hibás, ha ez eddig kimaradt az életedből, pedig benne van a tananyagban, csak állandóan titkolják.

Rövid, de velős tanfolyamunkon most kihúzzuk a tánc nélkül eltelt bulik méregfogát és megtanulod ami eddig lehetetlennek tűnt, zenére fogunk mozogni és még élvezni is fogod!

Erre garanciát vállalok!

5 hetes felnőtt bulitánc tanfolyam Vácon novembertől, tánctanulás szilveszterre

Kinek ajánljuk?
Akik eddig még nem tanultak táncot, vagy már régen volt, viszont ezeket a kérdéseket teszik fel maguknak ha tánctanulásról van szó:
– mi van ha ügyetlenkedni fogok?
– nincs ritmusérzékem
– kétballábas vagyok
– túl idős/fiatal vagyok
– nincs is párom

és ilyesmik …

De azok, akik végül is úgy döntenek, hogy eljönnek, szerinted náluk ez mind rendben van? … dehogy!

Kis ízelítő egy korábbi tanfolyam órájáról

Mindössze 1 táncot tanulunk, de ez szinte minden zenére táncolható.

Azért szinte, mert a nagyon gyorsra, mint a rocky és a nagyon lassúra mint a rumba, bár lehet táncolni, mégis amire ez a tánc a legjobb: a közepes tempójú zenék, azaz az összes házibuli zene Boney’M-től Neotonig latin zenék, klasszikusok mint a Cool and the gang, azaz a zenék 90% ide tartozik.

Időpont: szerdánként 19-20 óráig
1. óra november 20. szerda
Befejezés: december 18. szerda
Összesen 5 alkalom

Talán furcsa elsőre, hogy ez ilyen “rövid” de meglátod, hogy ezt tényleg meg lehet tanulni ennél még hamarabb is, mert a 3. órára úgy fogja mindenki ropni, mint a legjobb házibulikban sem …

Apró betűs rész
Erre a tanfolyamra 100% garancia érvényes az egész kurzusra.
Ha végigjárod, ott vagy minden órán és azt mondod, hogy ez nem az amit ígértek és inkább visszakéred a pénzed akkor akadékoskodás nélkül visszakapod az egészet.

Mi ez az egész bulitánc?

Ezt sokan kérdezik, mert szinte mindenki a tematikus táncokhoz ( cha cha cha, rumba, samba, tangó, rocky ) van szokva, de a tánctanulás lehet ennél egyszerűbb, hiszen csak háromféle zene létezik
– lassú, közepes és gyors
Ebből a bulikban táncolható zenék komoly többsége kb. a 3/4-e közepes tempójú. Ezekre a zenékre a bulitánc tökéletes megoldás, mert műfaj független. Ugyanúgy táncolható retró zenére, slágerekre, latinra, de még a mulatósra is.
Amire nem lehet egy az egyben táncolni, a lassúzós zenék és a rocky, de foglalkozunk vele az órán, hogy ezekre a zenékre mit kell átalakítani, hogy a bulitáncos figurákat használni lehessen.

Kinek ajánljuk a Bulitánc oktatást?

– akinek egy normál tánctanfolyam, az összes tánccal túl hosszú
– aki szeretné meglepni kedvesét, párját azzal, hogy most “beadja a derekát” egy tánctanulásba, mert ez tényleg egyszerű és csak 5 óra az egész
– akinek nincs szüksége az összes latin vagy klasszikus táncra
– aki szilveszteri rendezvényre készül, de rendszerint ott szembesül a ténnyel: Hoppá, itt táncolni is jó lenne, de az nem nagyon megy

Korcsoport

Felnőtt kezdő csoportról van szó, a többségnek már családja van. Életkor azért nem írok, mert én a lelkükben mindig fiatalnak látom őket, hiszen aki táncolni szeret, mindig az marad.

Létszám

Maximum 20 fő, ennél többet nem enged a terem mérete.
A latin tánctanfolyamra járók közül is sokan jelezték előre, hogy jönnének, ezért a helyek biztosan gyorsan elfogynak. Ilyen tanfolyam egy évben csak kétszer van, legközelebb 2020 nyár elején tartok.
Nem érdemes sokat gondolkodni rajta, úgyis ott van a 100% garancia

Árak

Az 5 órás tanfolyam 7.500 ft/fő
vagy 2.000 ft/ alkalom
Akinek van aktív Miamis bérlete egy másik tánctanfolyamunkra vagy dance fitness-re, jógára -20% kedvezményt kap a díjból,
6.000 ft/fő áron tud részt venni a Bulitánc tanfolyamon

Jelentkezés

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...


telefonon a 0620/494-1722 Igar Tibornál

Hol lehet majd használni?

A tanultak bármilyen élő vagy házibuli zenére használhatóak. A jellemző sorrend azonban így alakul:
Miamis gyakorlóestek, utcabál, esküvő, házibuli, társastáncos rendezvények, bálok.

Hol lesz a tanfolyam?

Miami Tánciskola a Reménység házban, Vác, dr. Csányi L. krt. 58. I. emeleti táncterem
Térkép hozzánk

Mi történik ha nincs párom?

Más is jelentkezik pár nélkül. Jellemzően a hölgyek gondolják, azt, hogy nem lesz párjuk. Bevált módszerünk, hogy azoknak a fiúknak, uraknak, akik már járnak hozzánk a középhaladó csoportba szólunk, hogy jöjjenek a lányokkal, hölgyekkel táncolni, akik pár nélkül érkeznek. Ezért nagy segítség az előre jelentkezés, valamint az, ha v.ki jelzi, hogy ő pár nélkül érkezik.

Hogyan tudom majd gyakorolni a tanultakat?

Tartunk havi rendszerességgel gyakorló estet és táncmaratont. Ezeknek a tematikus esteknek az a célja, hogy egy táncot pl: cha cha cha, úgy begyakoroljunk, hogy utána az már önállóan is menjen bárhol, bármikor.

Milyen ruhában, cipőben jöjjek?

Cipő: puha talpú, kényelmes. A tanuláshoz a lányoknak nincs szükségük magas sarkúra, azt a táncestekre érdemes felvenni.
Ruha: Sima utcai ruhában jön mindenki. Nincs dresscode, ezért a farmertől az elegánsig, a saját ízlésére bízzuk, hogy miben érzi jól magát