Latin táncok csak nőknek

SZERDÁN 17.45  órától Sacival
ÚJ csoport indul

Előjelentkezés Sacihoz az új csoportba

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

 

Talán Te is régóta szeretted volna kipróbálni a Latin-táncokat, de nem volt hozzá partnered.
A jó hír, hogy ehhez a tánchoz nem is szükséges, mert a táncokat úgy állítottuk össze, hogy parner nélkül is ugyanolyan zenékre tudj táncolni, mint akik a páros tanfolyamra járnak.

A csoporton belül egyszerűen Csajos táncnak hívjuk, de ezt kifejezetten nőknek állítottuk össze és nem a tiniknek. A név azért született, mert visszamegyünk az időbe egy olyan korszkba, ahol annak ellenére, hogy hány éves vagy a naptár szerint, újra „csaj” lehetsz. De nézzük előbb a részleteket …

dijmentes-orajegy-letoltes-miami-tanciskola-vac-350

Hol és mikor vannak az órák?

Szerda 17.45-18.45
Helyszín: Vác, Görgey Artúr u. 55. 1-es kapucsengő
A terem a Juhász Ált. Iskolával pont szemben található, olyan, mint egy magánház. Itt tartjuk a táncos magánórákat, a jóga foglalkozásokat, a haladó csajos órákat és az esküvős táncórákat. Nagyon meghitt és barátságos, a kép amit felül láttál is itt készült.

Hány fős a csoport?

Kislétszámú, max. 7 fővel tartjuk, így az oktatás kifejezetten családias lesz. A legtöbbször felmerül a kérdés, hogy „nem vagyok én már túl idős ehhez a tánchoz?”
Akik járnak a többi csoportba, ők is végigmentek ezen a gondolatsoron és tudom, hogy nem könnyű erre jó választ adni, de mégis, nagyon egyszerűen: Nem vagy az!

Tapasztalatból tudom, hogy általában túl sokáig megy az agyalás ezen a témán és miután ez egy induló új csoport és én sem tudom előre, hogy kik fognak jönni, egyezzünk meg abban, hogy szerintem jól fogod magad érezni, de ha mégsem, akkor egyszerűen abbahagyod és kész. De biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

Mennyibe kerül ez a tánc?

A kedvezményes órajegy letöltés után, ez a két lehetőség van

  • 5 hetes bérlet egyben fizetve 12.000 Ft/fő (2.400 Ft/óra)
  • alkalmi órajegy: 3.000 Ft

dijmentes-orajegy-letoltes-miami-tanciskola-vac-350

Milyen ruha és cipő kell hozzá?

Kényelmes ruha és puha talpú cipő az ideális, az egyszerű a legjobb. Tekintsük ezt a táncot inkább sportnak, az a ruha, amiben elmennél egy edzésre vagy fitness órára, ide is jó lesz.
Később beszélünk majd tánccipőről és ha nőiesebbnak érzed magad olyan ruhában, amiben én is leszek, akkor elmondom, hogy hol tudsz ilyet rendelni, de az elején ezekre nincs szükség.

Ki fogja tartani?

Pál Saci vagyok és gyerekkorom óta táncolok. Néptánccal kezdtem az elején, mostanra szinte „mindenevő” lettem. Latin és klasszikus táncok, argentin tangó, swing, rocky, salsa, bachata, de a latin táncok hangulata áll hozzám a legközelebb.

Hogy néz ki egy ilyen tánc?

A kezdők táncairól nincs videó, de a haladó csoport táncait, amiben engem is látsz táncolni meg tudom mutatni. De arra számíts, hogy Neked ennél egyszerűbb lesz a táncod és nem fellépésre készülünk. Ezeket a táncokat szórakozásból és kikapcsolódásképpen csináljuk és teljesen az alapoktól indulunk, semmilyen előképzettség nem kell hozzá.
Ha nagyban akorod megnézni a videót, kattints a YouTube logóra.

Milyen táncokat lehet megtanulni?

Salsa, bachata, samba, cha cha cha, rumba, jive

Meddig tart ez a tanfolyam?

Az alapok megtanulása kb. 3-4 hét, utána a táncok hossza mindig összefügg a zene hosszával. Az elején rövid zenék kb.2 percesek lesznek és az a cél, hogy minél több műfaj táncával kerüljünk barátságba.
Ennek ellenére a tanfolyamot úgy állítom össze, hogy nincs fix befejezési idő. Ennek az oka, hogy a tanfolyam egy rövid idő után jól összeszokott csapattá alakul, akik már nem is az újabb táncokért járnak, hanem a vidám és jókedvű társaság miatt.

A foglalkozások ideje 60 perc, itt tudod a kedvezményes órajegyet letölteni!

dijmentes-orajegy-letoltes-miami-tanciskola-vac-350

Érdekel az óra, de kérdésed lenne? Írj nekem itt!

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

 

Ha nem ilyen táncra gondoltál, akkor ezt tudjuk még ajánlani: