Aktuális

Hatha jóga órák Szilágyi Elemérrel hétfőnként mini csoportban Vácon

Szilágyi Elemér újra órákat tart Vácon hétfőnként 10 órától

A kis létszámú 4-5 fő/óra csoportos jellegű oktatás, ahol személyre szabottan, de mégis biztonságosan tudsz, tantermi jógaórán részt venni.

Az óra 90 perces 10.00-11.30 óráig tart
Oktató Szilágyi Elemér, aki korábban sok helyen vezetett jógát, azonban jelenleg csak a Miami Tánciskolában tart hatha jógaórákat.

 

Elemér gondolatai azoknak, akik érdeklődnek a jóga testi és szellemi része iránt

Olyan magasabb szellemi szintekről lehozott tudást, élményeket találsz, amelyek segítenek az életedben az igazat megtalálni, az előrevivőt megalkotni. Segít az értéket jelentő bölcs életet megtalálni, és általa a szellemi útra lépni. Ezen a módon nyerheted el a sikeres, kiteljesedő, boldog életet.

Mindez nem jár erőfeszítések-, lelki megpróbáltatások nélkül. Tudom, nem könnyű egy olyan modern meditációt vagy kontemplációt átélni, mely megmutatja, hogy nem jó úton jársz, és azt kéri tőled, hogy tisztítsd ki az életedet a hamisságoktól, a tévedésektől, a magad kényeztetéseitől. Kéri és biztat, hogy légy őszinte – legelőször is magaddal szemben -, továbbá légy tiszta, értékkövető, értékteremtő, a családodat szerető hazafi.

Ma a világ nem erre megy, és az érzékeidre hatva, a tudást hangsúlyozva; szellemileg elaltat. Vedd kezedbe a sorsodat, a családod és a nemzeted sorsát. Emelkedj ki a trendinek felmagasztalt tucat állapotból, hogy felelős életet élhess, és ilyen életet adhass tovább az utódaidnak. Ebben segítelek.

Mit kaptok meg tőlem, a nálam végzett munkátokkal?

A fennmaradásotok lehetőségét; az életeteket és azt a lehetőséget, hogy tovább tudjátok örökíteni a gyermekeitekre az értéket és ezzel az életet.

Néhány gyakorlati tanács jóga előtt és után,

– előtte 1 órával ne egyél és ne igyál semmit
– utána szintén tarts 1 óra szünetet az evéssel, ivással
– kényelmes öltözéket válassz, rugalmas nadrág, rövid ujjú felső, mezítláb vagy kényelmes zokniban
– jógamatrac szerencsésebb, mint a polifón – ezt mi is biztosítjuk, ha nincs még sajátod
– lehet, hogy az óra során elfáradsz, de feltöltődsz energiával, ami kihat a napod hátralévő részére
– az óra végi lazításhoz egy takarót vagy törülközőt célszerű hozni

Az óra díja: 2.500 Ft/fő

Az óra díja, azért magasabb, mint a korábbi nagycsoportos órák díja, mert a új helyzet megköveteli a kis létszámú oktatást. A magasabb díjért, személyre szabott tudást, és azt a fizikai légkört adjuk, amit az Online oktatás sosem tud pótolni.

Jelentkezés kezdőknek vagy hosszabb szünet után újrakezdőknek

Helyszín
Vác, Zrínyi u. 3. Ponton udvar, Miami Tánciskola I. emelet

Videós útmutató a helyszínre

Kérdésed van? Jelentkeznél? Írj Elemérnek!

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...

Várunk az órára!

Igar Tibor
Akik először hallják, hogy soha senki nem táncolt, de még nem is sportolt versenyszerűen a családomban, szinte el sem hiszik.  10 év aktív versenytáncolás, közel 100 táncverseny, 6 szori táncpartner váltás után indult el a Miami Tánciskola 2000-ben Vácon. Akkor is és most is szívem-lelkem van benne, hogy itt ne csak a mozgásról szóljanak az órák, hanem mindazok a felnőttek és gyerekek akik kipróbálnak minket, egy szerető, elfogadó közösségbe kerüljenek.