Lányformáció

Lányformációs órák Takács Bettivel

miami-latin-lanyformacio-vac-takacs-betti-miami-tanciskola-1

Kinek ajánljuk?

13-18 éves lányoknak, általános iskola 7-8 osztálytól egészen a középiskola végéig.

Milyen táncokat lehet megtanulni?

A latin táncok minden típusát, cha cha cha, samba, rumba, paso-doble, jive de a formáció zenéi között a swing, charleston, musical és a modern zenék is helyet kapnak

miami-latin-lanyformacio-vac-takacs-betti-miami-tanciskola-1

Mi a csoport célja?

Fellépésekkel színesíteni a váci programokat és versenyezni más egyesületek lányformációs csapataival szerte az országban.
Mi van akkor ha valaki nem akar fellépni vagy versenyezni?
Ez nem akadály a szereplést a tánctanulástól külön lehet választani. Ebben az esetben is megtanulod a koreográfiákat, de ha nem vagy fellépős típus, akkor ezeken nem veszel részt. A táncok egyébként is úgy vannak kialakítva, hogy 3-4 lány ugyanúgy el tudja táncolni mint egy teljes csapat.

Mennyi idő megtanulni a táncokat?

Egy koreográfia általában két hónap alatt készül el. Az órákon mindig vesszük a régebbi táncokat is, de mindig fellépés és verseny függő, hogy mit tanulunk az órán. Amennyiben éppen egyikre sem kell készülni, akkor új táncot tanulunk. Ha szeretnél eljönni és megnézni vagy kipróbálni a táncunkat, töltsd le az  órajegyet, várunk szeretettel bármelyik órán.

dijmentes-orajegy-letoltes-miami-tanciskola-vac-350

Ki tartja az órákat?

Takács Betti, aki együtt lép fel a csapattal, ahogyan azt a Miami Tánciskola többi oktatója is teszi a bemutatókon. Betti 7 éves kora óta táncol, már több táncműfajban ért el sikereket, de a latin táncok és a lányformáció a kedvence

takacs-betti-miami-tanciskola-vac-lanyformacio-500

Takács Betti, Miami Latin Lányformáció

Milyen ruhában, cipőben kell jönni?

Az órákon utcai ruhában táncolunk – farmerben és rövid ujjú felsőben, csak a tánccipőt vesszük át. Aki kezdő és még nincs táncszandálja, egyenlőre egy sima nyári szandál, vagy egy puha talpú kényelmes fűzős cipő is megfelel.

dijmentes-orajegy-letoltes-miami-tanciskola-vac-350

Maradt még pár kérdésem, szeretnék írni Bettinek

  • Add meg kérlek a keresztneved
  • Írd meg itt és megkapom e-mailben!
  • Olyan címet adj meg kérlek, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...